Osobni trener Antonije Pavić, zadarske boksačice koja se sprema na odlazak na Europsko prvenstvo u Bugarskoj od 14. do 24. studenoga, organizira u Zadru trodnevne zajedničke treninge i sparinge svih djevojaka iz reprezentacije.

Najzanimljiviji dio svakako će biti javni sparing mečevi u City Galeriji.

- Da se ne događa baš sve u Zagrebu, potrudio sam se i uz odobrenje Hrvatskog boksačkog saveza završni dio priprema doveo u Zadar. Mečevi u City Galleriji će po svemu biti pravi osim jednom. Dogovor je nas trenera u reprezentaciji da nema pobjednica, jer sve su to reprezentativke koje dišu kao jedna, kazuje Dujić.

Sudac u ringu bit će bivši boksač, jedan od najboljih zadarskih ikada, Ico Ivica Vuleta.

- Uz Antoniju Pavić šansu za odlazak na Europsko prvenstvo ima još jedna Zadranka, Lucija Brkljača. I  njoj sam omogućio jedan meč, a obje naše zadarske cure rukavice će ukrstiti sa zagrebačkim boksačicama. Antoniji će se suprotstaviti Maja Šarić, a Luciji Anamarija Maršić, rekao nam je Dujić i dodao.

- Neka ovaj tekst bude pozivnica zahvalnica svim sponzorima i pojedincima koji su na bilo koji način pomogli u boksačkoj karijeri Antonije Pavić. S njim ću otići direktno kod svih uzvanika sponzora i medija koji su nas pratili te im ga uručiti kao pozivnicu - zahvalnicu. Među njima su i Zadarska županija i dožupan Rudolf Dvorski. Moj prijatelj gradonačelnik Božidar Kalmeta bio je zauzet kad sam tražio sponzorstvo za Antonijin odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kazahstanu. Nije mi se javio na moj upit kojeg su mu proslijedilii Mario Pešut, Branko Dukić i Damir Kalapać. Naravno da svu četvoricu pozivam na spektakl u City Galleriji, a od gradonačelnika očekujem da Grad Zadar za Antonijin odlazak u Bugarsku ne Europsko prvenstvo odvoji bar za kavu. Ipak je Antonija naša Zadranka te po rezultatima najuspješnija hrvatska boksačica zadnjih godinu i pol dana, koliko se god to nekima ne svidjelo, poručio je Davor Dujić.

Ženska boksačka reprezentacija Hrvatske predstavit će se Zadranima u City Galeriji u subotu ili nedjelju 5. ili. 6. studenoga.