Proteklog su vikenda održane 3. Sportske igre Lionsa koje su u Zaton holiday resortu okupile stotinjak članova najveće humanitarne organizacije u svijetu. 

U različitim sportskim disciplinama - tenis, boćanje, odbojka na pijesku, potezanje konopa, pikado, ubacivanje u koš i kartanje sudjelovali su Lionsi iz brojnih hrvatskih te slovenskih gradova.

Uz sportska nadmetanja i veselo druženje Lionsi su i ovog puta djelovali humanitarno pa će, tom prigodom prikupljenim sredstvima, pomoći u nabavci opreme za kadetkinje Ženskog odbojkaškog kluba Zadar i članove Sportskog školskog kluba OŠ Šime Budinića. I na dosadašnjim igrama, koje od početka organizira Lions klub Zadar, sredstva od humanitarnih akcija išla su mladim zadarskim sportašima.

Domaćini su na ovim igrama zaokružili i svoju dugogodišnju akciju vezanu uz obnovu i uređenje koncertne dvorane u Kneževoj palači. Za tu su se svrhu prodavale kolor digitalne fotografije pok. Borisa Guine koje je donirala njegova supruga, članica Lions kluba Zadar, Marija Višić Guina.