Od ponedjeljka 14. ožujka sportski blok u središnjemu Dnevniku Hrvatske radiotelevizije produžuje se na deset minuta. U gotovo dvostruko više minuta gledatelji će, kao i dosad, moći vidjeti najzanimljivije vijesti iz hrvatskoga i svjetskoga sporta, s tim da će naglasak biti na sportskim događajima iz naše zemlje. U studiju će se izmjenjivati voditelji Lana Banely, Ante Brkljačić i Mihovil Horvat.
Lana Banely na Hrvatskoj radioteleviziji radi kao novinarka od 2008. Bivša reprezentativka u taekwondou kao voditeljica i urednica sudjelovala je u gotovo svim velikim sportskim projektima HRT-a, prijenosu Svjetskoga nogometnog prvenstva, Olimpijskih igara i s njima povezanih emisija. Dugogodišnja je voditeljica i urednica sportskoga bloka u Dnevniku.
Mihovil Horvat novinarsku je karijeru započeo prije više od desetljeća u emisiji Dobro jutro, Hrvatska, nastavio ju je u emisiji Hrvatska uživo, a kao voditelj i urednik radio je u Zagrebačkoj panorami. U Sportskome programu kao novinar i izvjestitelj prati Snježnu kraljicu, Svjetsko nogometno prvenstvo, Europsko nogometno prvenstvo, Olimpijske igre, a osobito veslanje, rukomet i odbojku. Bio je i jedan od voditelja i urednika emisije Olimp.
Ante Brkljačić na Hrvatskoj radioteleviziji nepune je četiri godine. Radio je brojne priloge, reportaže i javljanja za Dnevnik i sportske emisije, a gledatelji su ga upoznali kao novinara i voditelja sportskih vijesti u okviru emisije Studio 4 na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT - HTV 4).
U novome, duljemu sportskom bloku na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT - HTV 1) u 19.35 gledatelji će moći dobiti iscrpnije sportske informacije i analize određenih tema nego dosad. Obrađivat će se i glavna sportska tema dana, o kojoj će često govoriti gost u studiju.