ZADAR- Održano je 2. Prvenstvo Brodarice za sportaše-rekreativce. Nastupili su sportaši-rekreativci sa područja MO Brodarica i to iz kvartova Belafuža, Petrići, Solidarnost, Maraska i Drošanjica (Sfinga).

Kako su prošli, izvjestila je udruga Brodarica:

NOGOMET (5+1): Nastupilo je osam momčadi koje su bile podjeljene u skupine A i B. Igralo se po kvartovskim pravilima. Prvo mjesto osvojila je ekipa Belafuža II (Buđ), dok su drugoplasirani bili prošlogodišnji prvaci ekipa Belafuže. Pobjednik je osvojio vrijedan pehar i paket osvježavajućeg pića.
BASKET 3 na 3: Nastupilo je također osam ekipa koje su bile podjeljene u skupine A i B. Igralo se tko prvi 32 koša, a polufinale i finale do 42 koša. Prvo mjesto osvojila je ekipa Sfinga koja je u finalu pobjedila ekipu Petrića. Pobjednik je osvojio vrijedan pehar i paket osvježavajućeg pića.
FRENJE 2 na 2: Nastupilo je deset ekipa po dva igrača. Igralo se po pravilima "sve za sve partije" što bi značilo, bez "visoke ", "kastoša", "duplog pedlja" i slično. Sudjelovali su rekreativci od 18 do 40 godina. Pobjednici su Hrvoje Antišin i Šime Šimićič koji su ujedno i najstariji par. Skupa imaju preko 70 godina. Nagrade su bili proizvodi naše mladosti:
1. mjesto: Pehar, Zimska salama, boxset sladoled Snjeguljica.
2. mjesto: Dvije karte za Vlakić ( đir oko grada), pašteta gavrilović, bomboni Bronhi i Kiki
3. mjesto: Kraš Napolitanke, bomboni Vau-Vau
Svi sudionici su osvojili čokoladicu životinjskog carstva.
MOŠARKA 3 na 3: Novi sport na prvenstvu Brodarice se zove Mošarka. Mošarka je spoj košarke, ragbija, vaterpola i ronjenja na dah. Igra se u moru po sistemu tri na tri, sa vaterpolo loptom kojom morate pogoditi koš. Svaki ubačaj nosi dva poena osim s mjesta koji je označen bovom i udaljen od koša te nosi tri poena. Igra se tko prvi do 22 koša. Pravila nema. Samo je ponekad aut i faul u ekstremnim situacijama. U ovoj kategoriji nastupilo je osam momčadi, a prvo mjesto su osvojili Vojnički Wariorsi koji su svladali Tuniće u polufinalu i u finalu ekipu Softića.
Na 2. Prvenstvu Brodarice za sportaše-rekreativce je sudjelovalo preko 150 rekreativaca