Nakon pobjede u polufinalnom susretu Kupa Krešimira Ćosića nad Cibonom 82-74 kapetan Zadra svojim je riječima probudio grad košarke.

-Nadam se da će od četvrtka na Višnjiku uz onu zastavu za osvojeno prvenstvo 2008. visiti i zastava za osvojeni Kup 2015, poručio je kapetan zadarske momčadi. O polufinalnom srazu s Cibonom je rekao:

- Znali da će biti teška utakmica i da neće biti niti blizu onoj na Višnjiku. U prvom poluvremenu dosta problema su nam pravili s napadačkim skokom. Kada smo to uspjeli donekle pohvatati u drugom smo nametnuti svoj ritam i hvala Bogu, pobijedili smo.

Finalnu utakmicu s Cedevitom koja je na rasporedu danas s početkom u 18 sati najavio je ovako:

- Cedevita je euroligaška ekipa, ali mi smo iz Zadra i mi ćemo se boriti.

Trener Ante Nazor je priznao kako se momčad dugo tražila u susretu s Cibonom

- Tvrda utakmica prema očekivanju. Cijelo vrijeme smo tražili raspoloženu petorku, igru i igrače za radni dio. U trećoj četvrtini smo uspjeli u tome i odvojili se. Istina Cibona se vratila, ali mi smo zahvaljujući tom bijegu u trećoj dionici u završnici bikli odmorniji i svježiji.

O finalu je tek rekao:

- Sve se zna o Cedeviti. To je naš najbolji tim. Trebamo vidjeti gdje su naše prednosti, i iskoristiti ih. Imamo i snage i svježine da budemo pravi.