U nedjelju 27.7.2014. u organizaciji BK Marjan u Dugopolju je održana cestovna biciklistička utrka "1 VN Dugopolje-Klis".

Utrka se u kategoriji biciklista do 13,14 i 15 godina bodovala za Kup Hrvatske.

Karlo Knežević i Maja Perinović iz Kk Zadar ostvarili su zapažen rezultat plasiravši se na 3. i 4. mjesto poretka U15, prešprintavši veliku grupu vozača koja je po lošim vremenskim uvjetima i kiši koja nije prestala padati cijelu utrku stazu dugu 24km prešla prosječnom brzinom od 40km/h.

Karlo i Maja su ujedno bili i najbolje plasirani od hrvatskih vozača, te trenutno drže prva dva mjesta u poretku za Kup Hrvatske, dok je Josipa Šintić trenutno četvrta u Kupu Hrvatske.

Tea Šintić u poretku vozača do 13 godina plasirala se na treće mjesto, također prva među hrvatskim biciklistima, dok je Nina Dokoza u kategoriji bila šesta, a druga od Hrvata.

U zajedničkoj utrci seniora, juniora i veterana Juraj Ugrinić je ukupno došao peti, drugi u kategoriji, dok su Neven Pavić i Kosta Teofilov kroz cilj prošli kao 15. i 16, po kategorijama prvi i drugi.

Poveznice za rezultate http://www.hbs-hr.info/wp-content/uploads/2014/07/Rezultati.pdf

- Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane zadarske rekreativce da 5.8.2014 dođu na tradicionalnu 19.Biciklijadu Zadar-Knin koja u 6 sati ujutro polazi ispred prostorija Biciklističkog kluba zadar u ŠRC Franko Lisica, poručili su iz BK Zadar.