Borci KBK Croatia i Bandog MMA teama Zadar okupili su se na zajedničkoj večeri i opustili se u druženju s trenerom Robertom Modrićem i sponzorom klubova Dobrišom Ćosićem.

'Odlučili smo se na prigodan način obilježiti uspjehe koje smo imali u 2013. godini. Ujedno prilika je ovo da se svi borci upoznaju s našim sponzorom, poznatim ugostiteljem Dobrišom Ćosićem. Prvi puta u deset godina djelovanja KBK Croatia, odnosno četiri od osnutka Bandog MMA kluba Zadar imamo generalnog sponzora. Ovo je na jedan način naša zahvala, ali i prilika da se susretne s ljudima iza kojih je stao'. kazao je Modrić.

Kojih uspjeha ćete se kao vlasnik i trener kluba najviše sjećati iz 2013. godine?

'Dvije su stvari obilježili 2013. godinu. Antonela Begonja je uspjela osvojiti sve tri 'tvrde0 titule u kickboxu, low kick, K1 i full concat, a to je malo kome uspjelo u Hrvatskoj. Mogu slobodno reći da je Antonela najbolja kick boksačica Zadarske županije u povijesti.. Druga velika stvar je da je naš veliki, ali mali klub s Bilog Briga postao drugi klub u MMA ligi. Među 24 kluba osvojili smo po broju bodova odlično drugo mjesto. Liga je to koju su pratile i kamere Nove TV. To je vrlo velika stvar.'

Što vas očekuje u ovoj godini?

'Uz generalnog sponzora otvorila se mogućnost velikog povratka u amaterski kickbox i to s puno boraca i na više natjecanja. Idemo dalje i s hrvatskom MMA ligom, imamo šest prijavljenih boraca, a to je najviše do sada. Imamo planirane nastupe, u Austriji, Njemačkoj i Australiju. Puno je posla i planova. Ovo sponzorstvo je spasilo klub, inače smo bili blizu ključa u bravu. Na nama je da opravdamo povjerenje jer planiramo dugoročnu suradnju.'

Dobriša Ćosić otkriva razloge 'ulaska' u klub sa svojim kapitalom.

'Prepoznao sam ove dečke i talente koji se kriju u njima i pomislio kako bi bila šteta da to ne zaživi i izvan granica Zadra. I Dalmacije. U dogovoru s Robijem sam odlučio pomoći dečkima da izađu iz tih okvira, na scenu koja se inače prati i koja je sve popularnija u Hrvatskoj. Jednim dijelom smo i uspjeli, a planirajući izlazak na kickbox scenu mislim da će ovaj klub, koji stvarno iam talenata, postići značajne rezultate. I do sada sam sponzorirao i druge sportske klubova, kako borilačke kako i košarkaške jer prepoznajem talente koji u teškim situacija, kad se nema novaca, zaslužuju svoju priliku za uspjeh. Neupitno je da će rezultati biti ostvareni. Ova je suradnja bez granica', zaključio je Ćosić.