Obrovački političar, nekadašnji vijećnik u Županijskoj skupštini, koji je pijan upravljao automobilom novosadskih tablica na cesti između Kruševa i Gračaca, kažnjen je s 4.200 kuna zbog izazivanja prometne nesreće u travnju 2019. godine.

Prema presudi Općinskog suda u Zadru, on je pod utjecajem alkohola (2,06 promila), uslijed neprilagođene brzine, po kišnom vremenu, izgubio nadzor nad vozilom i proklizao na suprotnu stranu kolnika, gdje je lijevom bočnom stranom udario u rub podignutog nogostupa na mostu, nakon čega se zaustavio na suprotnoj strani mosta u smjeru Gračaca.

Okrivljenik je u svojoj pisanoj obrani negirao počinjenje prekršaja no to nije bilo u skladu s materijalnim dokazima u spisu te činjenicom da je neposredno nakon prometne nesreće i uhićen. Zbog dva dana u pritvoru kazna mu je smanjena za 600 kuna, a ako plati dvije trećine iznosa kazne u roku od 60 dana, smatrat će se da ju je cijelu podmirio. Nije dobio zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilima „B" kategorije, jer se prvi put osuđuje za prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.