Вы говорите по русски?

Ukoliko je odgovor na pitanje ne, a želite da se za pet tjedana stanje promjeni, pridružite  se uvodnom tečaju ruskog jezika koji kreće idućeg ponedjeljka, 22. 1.2018. u KLOOZ-u. Uvodni tečaj ruskog jezika namijenjen je osobama koje nemaju nikakvog predznanja iz ruskog jezika, te se dosad nisu susreli ni koristili ruskom ćirilicom.

Polaznici će na tečaju naučiti pisati i čitati rusku ćirilicu, razumjeti i koristiti jednostavan vokabular ruskog jezika koji se odnosi na neposrednu okolinu, predstaviti sebe i drugu osobu te postaviti nekoliko pitanja o njima. Također, naučiti će i korisne, svakodnevne izraze na ruskom jeziku o prijevozu, vremenskim prilikama, kako naručiti jelo u restoranu i sl.

Od polaznika se traži motivacija za učenjem, redovito pohađanje te izvršavanje domaćeg rada (paziti na ljubimce da ne pojedu bilježnicu, čuvati se od otmice vanzemaljaca...).

Tečaj počinje u ponedjeljak, 22.01.2018. u 18 h, u prostoru Kluba mladih KLOOZ, Andrije Medulića 2 (iznad Obale i Lučice), te će se održavati kroz pet tjedana, uvijek ponedjeljkom u istom terminu.

Prijaviti se možete putem slijedećeg linka.

S obzirom da je broj polaznika ograničen, prijave traju do petka, 19.01.2018. do 18 h, a prednost pri odabiru imat će mlade osobe od 15 do 30 godina. Svi odabrani polazanici će dobiti obavijest putem e-maila.

Aktivnost se provodi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH.