Foto dana

Ples na zebri

Tražilica

Završene nagradne igre

Ulaznice za koncert Marka Tolje u Šibeniku

Omiljena ljetna destinacija mnogih Dalmatinaca, šibenska tvrđava Barone, 4. kolovoza postat će vremeplov kojim će uvijek elegantan i šarmantan Marko Tolja publiku povesti u zlatno doba plesnjaka.

Za svoj prvi solistički koncert na Tvrđavi Barone talentirani Riječanin pripremio je repertoar Swing Barone, na kojem će se uz obrade jazz i swing klasika naći i kantautorske pjesme mladog glazbenika. Usto, Tolja će izvesti selekciju pjesama Ive Robića, kojeg je prije nekoliko godina utjelovio na velikom platnu.

Svestranog glazbenika publika je upoznala preko hvaljenog debitantskog albuma Stare dobre stvari. Već je tada bilo jasno da se radi o izvanrednom vokalu, s kojim se jednako dobro snašao u brojnim glazbenim pravcima - popu, jazzu, swingu. Dokazuju to i nagrade s brojnih festivala i tri osvojena Porina, te albumi koji su uslijedili.

Jednog čitatelja nagrađujemo s dvije ulaznice. koje će ga čekati na ulazu u tvrđavu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je točno odgovoriti na sljedeće pitanje:

1. Nagrada: 2xulaznica x 1

Nagradna igra traje do: 03.08.2019.
Proglašenje pobjednika: 03.08.2019.

Nagradno pitanje

Marko Tolja dolazi iz:

Točan odgovor: Rijeke
Dobitnici:
Jasna Matek, Zadar

Sponzor: