20-ak djevojaka, nekadašnjih članica Djevojačkog zbora Mozartine koje su okupile pod imenom „Ex Mozartine", snimale su spot za svoju prvu zajedničku pjesmu. Sam projekt koji kreće zamišljen je kroz suradnje sa renomiranim hrvatskim glazbenicima, te će se finalno okruniti i izdanjem albuma.

Prva pjesma koja je snimljena u sastavu „Ex Mozartine" obrada je Urbanove pjesme „Glas jeka" sa njegovog posljednjeg albuma. Aranžman za pjesmu napravio je Nikša Bratoš , a pjesma je u studiju snimljena krajem prošle godine. „Ex Mozartinama" se na pjesmi pridružio i Damir Urban koji je svojim prepoznatljivim vokalom dao svemu poseban štih. Projekt na hrvatsku estradu donosi sasvim novi zvuk, čiste djevojačke glasove koji će u novim obradama ponovno iznijeti već poznate pjesme.

Spot je zamišljen kao prikaz jednog života i njegove prolaznosti, učeći širu publiku na cijenjenje onoga bitnog u životu, gledajući vrijednosti, poštujući prijatelja i pomažući mu doseći ćemo ono bitno jer život je jedan put i na kraju svi mi postajemo prah i pepeo.

Odličnu atmosferu među mladim djevojkama kojima je ovo prva ovakva suradnja, tijekom cijelog snimanja poticao je i sam redatelj spota Filip Filković Philatz sa svojom ekipom,a posebno je podigao dolazak samoga Urbana. Uvijek jedinstven, uvijek poseban, i ovoj suradnji Urban je dao poseban ton te vjerujemo da će ova suradnja biti samo jedna u nizu.