Plesna udruga Gesta najavljuje drugu izvedbu svoje posljednje dramsko-plesne uspješnice pod nazivom "A Meksiko? A pas? A Pariz? A Mars? A...?", koju su premijerno izveli 23. 12. 2019. u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar.

- S obzirom na premijernu rasprodanu predstavu i veliki interes za drugom izvedbom s radošću pozivamo sve buduće plesače i njihove roditelje, bake, djedove, prijatelje i ljubitelje plesne umjetnosti na sjajnu cjelovečernju dramsko-plesnu predstavu koja će vas nasmijati, oduševiti plesnim umijećem malih i velikih polaznica Geste, ali i poslati snažnu poruku koja je nit vodilja u svim Gestinim produkcijama, poziva voditeljica Geste Nena Jurišić.

- Vrlo nam je bitno zaraziti djecu sa plesom kao umjetnošću, svakako to uspješno radimo posljednjih devetnaest godina, ali nam je bitno i odgajati plesnu publiku kojoj svakim dolaskom na našu predstavu ostavimo prostora za razmišljanje i valoriziranje bitnih životnih vrijednosti. Uvijek ponavljamo da Gesta nije samo plesna udruga. Ona je sreća, radost i veselje s kojom pristupamo u svakoj novoj predstavi, temi ili razdoblju djelovanja, kaže Jurišić.

Sjajnu energiju koju stvaraju ova divna djeca pod mentorstvom Gesta tima možete pogledati ovu subotu 11. siječnja u 18h Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar. Sve ulaznice bit će u slobodnoj prodaji na dan predstave od 10 h do 13 h i od 17 h do početka predstave.