Sinoć je u prepunom Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru održana završna produkcija Zadarskog plesnog ansambla pod nazivom Večeras plešemo. 

S ovom predstavom se ovaj najdugovječniji plesni ansambl u Dalmaciji na najbolji mogući način pozdravio s još jednom uspješnom plesnom sezonom. Program se tematski vezao uz more, ljeto i životnu radost, a sudjelovalo je 150 polaznika Ansambla. Kao i uvijek, prisutne gledaoce ponajviše su oduševili najmlađi plesači koji su svojom neposrednošću i nastupom osvojili srca publike.

Grupe predškolaca već godinama vodi Lara Stanin i u svakoj predstavi opaža se vidljiv pomak prema sve boljim kreativnim rješenjima. Iskusna voditeljica školskih grupa Martina Ružić, u svojim koreografijama unosi dašak svježine i energije koji se od plesača prenosi na publiku. Voditeljica Patricia Gospić, napravila je zaigranu, estetski vrlo dopadljivu i dobro izvedenu koreografiju nazvanu Danca sa srednjoškolskim grupom mladih plesačica. Gosti programa, udruga za izvedbene i cirkuske vještine Circo Art sa svojom voditeljicom Xiomarom Ruiz Ratković, izveli su u dva navrata vrlo atraktivne akrobatske točke oduzimajući dah prisutnima svojim naglim propadanjima i akrobacijama na svili. Mlade članice Zadarskog plesnog ansambla dolaze i iz Kožina, a vodi ih Natali Perić. Njihove izvede su uigrane, silovitih pokreta, snažne u ekspresiji. Kruna svega je bio Zadarski plesni Ansambl koji je u koreografiji Natali Perić s dva plesna broja podigao večernji program na višu razinu.

Duhovit završetak u estetici bollywooda, nasmijao je, a istovremeno i zadivio publiku plesnom vještinom i šarmom prelijepih plesačica. Uz podršku Hrvatskog narodnog kazališta u Zadru, potrebno je spomenuti i Zakladu Kultura nova koja je pokrovitelj već drugu godinu svih plesnih događanja i inicijativa u kojima sudjeluje ili organizira Zadarski plesni ansambl.