U prepunoj Koncertnoj dvorani Kneževe palače u Zadru održana je promocija albuma „Čudesni Bog". Na radost mnogobrojne publike večer je bila nabijena snažnim emocijama, molitvom i modernom duhovnom glazbom o čemu svjedoče i riječi iz predgovora albuma: „Stoji križ dok se svijet okreće!".

U modernim i nježnim akustičnim aranžmanima kantautorica Tea Vidaić svojih nekoliko pjesama s albuma „Čudesni Bog" izvela je na sceni koncertne dvorane svirajući akustičnu gitaru uz pijanističku pratnju producenta albuma i samostalnog glazbenog umjetnika Antonija Tkaleca iz Varaždina i saksofon jazz glazbenika Ante Valčića iz Zadra. Glazbena večer je započela s pjesmom "Trenutak za Krista", a zatim su se nizale pjesme "Tvoja Riječ", "Kraljica savjeta", "Put križa", "Čudesni Bog"...

Između svakog glazbenog bloka bile su i recitacije odabranih pjesma s albuma „Čudesni Bog" kao i dvije molitve sv. Terezije Avilske: „Bog je dosta" i „Ja sam tvoja" koje je moderirala i izvodila glumica Gabrijela Meštrović Maštruko. Ugodna predblagdanska atmosfera u interakciji s brojnom publikom nastavila se i na prigodnom druženju nakon koncerta.