Zadarski pisci okupljeni u udruzi ZaPis u petak, 29. ožujka, u 19 sati održat će književni susret u Gradskoj knjižnici Zadar u sklopu manifestacije "Zadar čita". 

Tema manifestacije je broj, a zadarski autori ove godine slave 10 godina kontinuiranog djelovanja u udruzi, pa se naziv večeri nametnuo sam po sebi : #desetka! Bit će to ujedno Dan otvorenih vrata za sve ljubitelje pisane riječi koji su zainteresirani i sami se pridružiti udruzi.

ZaPis u Zadru djeluje deset godina i okuplja neafirmirane autore ali i pisce koji iza sebe imaju objavljene zbirke, knjige i književne nagrade.

"Šareno društvo" - različito generacijski i profesijama, a čvrsto povezano željom za promocijom suvremenog književnog stvaralaštva i poezije u svojem gradu i županiji, očekuje vas u GKZD!

Kalibar bestival, radionica pisanja, književni natječaji, objava zbirke, kritika i samokritika, pisanje kao potreba i/ili posao... Čut ćemo mnoge zanimljivosti vezane uz udrugu, upoznati članove i njihov autorski stil, stoga nema razloga da se ne pridružite susretu!, pozivaju iz udruge. 

Ulaz je besplatan!