Danas je u Maloj vijećnici održana prva sjednica  Festivalskog vijeća Glazbenih večeri u sv. Donatu u novom sazivu, koji čine: gradonačelnik Branko Dukić, Linda Ivić Bijuklić, Melita Ivković, Jelka Milošević, Ante Ćurković, Dina Bušić i Jurica Šoša.

Vijeće, koje je danas bilo u punom broju, jednoglasno je izabralo v. d. pročelnicu UO za kulturu i sport Grada Zadra, Dinu Bušić, za predsjednicu tog tijela.

Dina Bušić se zahvalila na povjerenju svim članovima Vijeća.

 - Glazbene večeri u sv. Donatu su, u poslu, moja prva ljubav. S obzirom na to da na različitim poslovima, na Večerima, radim još od studentskih dana, izuzetno sam počašćena što i danas, svojim radom, imam priliku doprinijeti ovoj, za Grad Zadar, neizmjerno važnoj glazbenoj manifestaciji, kazala je Bušić.

Na sastanku je bio i dosadašnji dugogodišnji predsjednik Festivalskog vijeća Romano Segarić koji se ljetos oprostio od predsjedničke dužnosti i vođenja financija za ovu glazbenu manifestaciju. Vijeće je usvojilo njegov kao i izvještaj umjetničkog ravnatelja Jurice Šoše. On je predstavio nacrt programa 59. Glazbenih večeri u sv. Donatu.