Kratkometražnim filmom Color-the language of self mlada umjetnica Tea Sorko predstavila se na četvrtoj večeri programa 15 Minutes of Fame. 

Uradak je to mladih amaterskih umjetnika iz Vinkovaca, a samu ideju i razradu osmislila je upravo ova vesela studentica prve godine Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja u Zagrebu. 

Sama ideja je nastala, kako ističe Sorko, tako što je dobila poziv od organizacije Born This Way Foundation koja je posvećena dobrobiti i osnaživanju mladih u cijelom svijetu. Zadatak je bio napraviti film kojim će se demistificirati problem mentalnog zdravlja mladih te potaknuti društveni dijalog na ovu često, pogotovo na našim prostorima, tabuiziranu temu. 

Kao metaforu otvaranja prema organskom promišljanju sebstva i dozvolu otvaranja individualnog unutarnjeg svijeta, autorica koristi koncept boje. Svaka boja ima svoj razlog zastupljenosti u filmu, kao npr. plava koja prikazuje nadu, dubinu i mudrost ili crvena koja u skoro svim kulturama predstavlja požudu, ljubav i strast.

Film je snimljen u svibnju ove godine u Vinkovcima, a samo snimanje trajalo je jedan dan. Budući da su svi mladi ljudi radili na ovom projektu, njih 15-tak, bilo je neizbježno da će ga napraviti uz puno inspiracije, žara i beskompromisnog dekonstruiranja problematike mentalnih bolesti koje zahvaćaju mladu populaciju čak i njihove najbliže prijatelje.
Mladu umjetnicu posebno veseli što je film svoje premijerno predstavljanje doživio upravo u Kneževoj palači za vrijeme trajanja izložbe Andy Warhol: Enter into My Life. 

Iako mladi, ne toliko iskusni umjetnici, nadaju se kako će uspjeti dočarati sliku o jednoj od najvažnijih tema sadašnjice- mentalnom zdravlju i na Vukovar film festivalu, Betina film Festivalu, MOHA Film festivalu u Budimpešti gdje ih čekaju nova predstavljanja.