Ove nedjelje, 10. lipnja u 11 sati, Kazalište lutaka Zadar vas poziva da dovedete svoje mališane na posljednju ovosezonsku nedjeljnu predstavu - „Nikomu pravo". 

Priča je ovo o tome kako je teško biti i ostati svoj. U režiji Ane Prolić, prema motivima narodne pripovjetke „Svijetu se ne može ugoditi". Predstava je premijerno izvedena 26.03.2018.g. Nakon predstave posjetitelji se mogu počastiti u foajeu Kazališta slatkišima i sokovima koje sponzorira Maraska d. d.

Iako završavaju s nedjeljnim izvedbama u Kazalištu lutaka vas očekuju predstave polaznika dodatnih aktivnosti Kazališta. Tako će vam polaznici dječjeg zbora „Tintilinić" u suradnji s Osnovnom školom Starigrad i Gimnazijom Vladimira Nazora 13. lipnja 2018. u 18 sati izvesti glazbeno scensku priču „Ogledalce" Grigora Viteza pod vodstvom umjetničke voditeljice Ive Mustać Klarić.

Polaznici dramsko-lutkarske radionice „Donatolina 1", koju vode glumice-lutkarice Anđela Ćurković Petković i Irena Bausović, predstaviti će se dana 18 lipnja 2018. u 20 sati s predstavom „Bijeli jelen" Vladimira Nazora s adaptiranim tekstom i ulogama za svih 33 polaznika.

Stariji polaznici dramsko-lutkarske radionice „Donatolina 2", pod vodstvom glumaca-lutkara Dominika Karakašića i Vjere Vidov, izvesti će dana 27. lipnja 2018. u 20 sati svoju završnu predstavu „Dragi dnevniče ..." čiji su tekst napisali upravo polaznici radionice, a bazira se na stvarnim razmišljanjima koja djeca mogu podijeliti samo s tajnim dnevnikom.