Udruga „Eko Zadar" i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA, partneri u projektu AlterNET - Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području, objavili su Javni poziv za prijavu kandidata za besplatno osposobljavanje za obavljanje poslova KNJIGOVOĐA/TKINJA - RAČUNOVOĐA/TKINJA. 

Pozivu se mogu odazvati dugotrajno nezaposlene osobe (nezaposlene minimalno 6 mjeseci ukoliko imaju manje od 29 godina ili nezaposlene minimalno 1 godinu ukoliko imaju više od 29 godina) s mjestom stanovanja na području Grada Benkovca, Grada Obrovca, te općina Gračac, Novigrad, Pakoštane, Polača, Stankovci i Sv. Filip i Jakov.

Upisuje se 10 polaznika/ca. Predviđeni početak nastave je 1. listopada u prostorijama Srednje škole Kneza Branimira Benkovac.

Nakon uspješnog završetka programa osposobljavanja u trajanju od 200 sati polaznici dobit će Uvjerenje o osposobljenosti za knjigovođu/računovođu.

Za upisane polaznike/ce osposobljavanje je besplatno, te se osigurava refundiranje troškova prijevoza između mjesta stanovanja i mjesta održavanja nastave.

Uvjeti upisa: navršenih 18 godina, završena srednja škola u četverogodišnjem trajanju

Dokumenti za upis: kopija osobne iskaznice, svjedodžba završene četverogodišnje srednje škole

Prijave i informacije na: 091 20 85 696, [email protected]

Projekt AlterNET provodi udruga „Eko-Zadar" u partnerstvu s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA). Riječ je o dvogodišnjem projektu provedba kojeg će trajati do 13. svibnja 2020. godine, a čiji je cilj edukacijom i umrežavanjem povećati zapošljivost dugotrajno nezaposlenih osoba na ruralnom području Zadarske županije kroz stjecanje kompetencija za obavljanje poslova potrebnih na ruralnom području, umrežavanje s lokalnim dionicma i svladavanje vještina poslovnog komuniciranja.

Projekt vrijedan 957.059,31 HRK u potpunosti je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.