Foto dana

Nijanse plave

Tražilica

Komentari 1

Ime:

E-mail:

Dodaj komentar:

Sigurnosni kod

1
mariason
13.02.2020. - 12:20

PROČITAJTE MOJE ISPITANJE
Pozdrav svima, koristim ovaj medij da vas upoznam sa privatnom kreditnom firmom koja čini veliku razliku. Ponudili su mi zajam i govorim iz iskustva. Njihove usluge su super i nude zajam od 2%. Jednog dana, dok sam pretraživao Internet, izgledalo je razočaravajuće kada sam naišao na svedočenje muškarca koji je takođe bio prevarant i završio sa legitimnom kreditnom kompanijom pod nazivom Jose luis kreditna kompanija ([email protected]) ili (joseluislosns @ aol.com)
gdje je napokon dobio zajam. , pa sam odlučio kontaktirati istu tvrtku za zajmove i tada sam im ispričao svoju priču kako su me prevarili 4 različita zajmodavca koji nisu učinili ništa osim što su mi nanijeli više boli. Objasnio sam kompaniji poštom i sve što su mi rekli da više ne plačem jer ću dobiti zajam od njihove kompanije i također je izabrao pravi kontakt s njima. Ispunio sam obrazac za kredit i ispunio sve što sam tražio i dao mi kredit od 34.000 eura za ovu sjajnu kompaniju kojom je upravljao gospodin Jose luis. Danas sam sretan zbog svoje porodice jer mi je ova kompanija dala zajam, pa sam dao zavjet da ću stalno svjedočiti putem interneta kako sam dobio kredit. Treba li vam hitno zajam? ljubazno i ​​brzo kontaktirajte jose luis zajam putem e-maila: ([email protected]) ili
([email protected])}. Mislim da i drugi ljudi svjedoče o istom poštenom zajmodavcu

Napomena: Komentari se objavljuju u realnom vremenu te se portal 057info ne može smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.

Posljednje galerije

Foto:
057info (Krešimir Sorić)

Đir subotom, a nije gužva

Foto:
057info (Krešimir Sorić)

Hip hop na Kapetanskom

Foto:
057info (Krešimir Sorić)

Drvoredi u SRC Višnjik

Još >

Najgledanije galerije

Foto:
057info (Saša Čuka)

Subotnji đir vrućeg rujna 2020.

Foto:
057info (Saša Čuka)

Gradonačelnik Dukić u obilasku DV Vladimir Nazor

Foto:
057info (Saša Čuka)

Gradsko vijeće Zadra pod maskama