Najljepše doba godine je pred vratima! U centru Supernova zavladala je prava božićna čarolija, trgovine su pune savršenih poklona, a slijede i brojna zanimljiva događanja za najmlađe. Prepustite se blagdanskom užitku i uživajte u kupovini, pjesmi i igrama.

Centar Supernova Zadar ovih je blagdana bajkovito ukrašen i zasjao je u pravom blagdanskom ruhu. Osim super shoppinga u narednih vas nekoliko tjedana tamo čeka i pregršt dobre zabave za najmlađe. Već ovog vikenda, 2. prosinca, ne propustite zabavu „Božić dolazi". Kreativna zona svidjet će se svim malim vještim rukama; okušajte se u izradi adventskih vijenaca, kalendara s dobrim djelima te crtanju i bojanju. Za dobru atmosferu zadužen će biti dječji zbor „Perlice" koji će izvesti mjuzikl „Kad otkuca ponoć". Osim kreativnih radionica, malene posjetitelje očekuju i zabavne igre i puno zabave s vršnjacima.

9. prosinca čekat ćemo Svetog Nikolu, a kada stigne, prisutni mališani s njim će se moći podružiti i fotografirati. Naći će se tu i pokoja sitnica za malene posjetitelje, a osim toga moći će biti kreativni u radionicama u sklopu kojih će se sijati pšenica i ukrašavati teglice. Razigrani mališani moći će se zabaviti uz razne igre i uživati u zanimljivoj predstavi „Panika u Snježnoj šumi".

Treći adventski vikend provest ćemo jednako svečano i zabavno - 16. prosinca Supernova Zadar poziva vas na dječju predstavu „Audicija na Vilenjačkoj akademiji" koja će vam otkriti kako se to traži i postaje novi vilenjak. Nakon predstave mališani će s vilenjacima moći igrati zabavne igre, a oni koji se najviše vole likovno izražavati, izrađivat će vilenjačke kapice i ukrase za bor te crtati i bojati.

U druženju i dobroj zabavi vrijeme zaista brzo proleti pa će tako za tren oka doći i posljednji adventski vikend, ali prije Badnjaka i Božića još ćemo se jednom podružiti. 23. prosinca mališani će u centru Supernova Zadar moći pogledati predstavu „Kako uloviti Djeda Mraza". Na druženje je pozvan i sam Djed Mraz, a nema sumnje da će svu dobru djecu nagraditi i pokojim poklončićem. Nakon slikanja i druženja s djedicom posjetitelji će moći uživati u kreativnom kutku, a kako bi atmosfera bila još bolja, očekuje vas i božićni mini disko.

Uživajte u blagdanskoj kupovini, druženju i zabavnim sadržajima. Više informacija potražite na web stranici centra. Vidimo se!