Super subota i ovoga puta donosi odlične pogodnosti. 11. studenoga dan je za obiteljski shopping jer vaše vam omiljene trgovine ponovno donose brojne popuste. Sniženja koja vas očekuju iskoristite za nabavku nove garderobe za hladnije dane, dječju ili sportsku opremu te mnoštvo drugih korisnih artikala.

Uživate li u sportskim aktivnostima ili jednostavno volite ležerni stil oblačenja, u trgovini Buzz ćete pronaći odlične kolekcije uz 20 % popusta na odabrani nesniženi asortiman i dodatnih 20 % na odabrani asortiman prethodno snižen do 30 %. Sjajne Galileo muške kolekcije ove subote bit će još pristupačnije uz ponudu 2+2 na sve.

Dolaskom hladnijih dana potrebna je i toplija obuća, a super izbor i odlične pogodnosti čekaju vas u trgovini CCC - iskoristite 25 % na cjelokupan asortiman za kupnju iznad 55€. Nove cipele i čizme ukomponirajte u kombinacije brenda Comma jer tamo vas očekuje 22 % na novu kolekciju za kupovinu iznad 39€, dok je Desigual snizio cijene do 33 % na sve iz kolekcije jesen/zima 2023. za sve postojeće i nove Amigo članove ili za kartično plaćanje. Do 50 % snižen je srebrni nakit Donat zlatarnice, a 20 % na cjelokupni asortiman priprema vam U.S. Polo.

Slatke blagdanske sitnice pripremite na vrijeme jer vas u Sparu čeka 23 % popusta na čokoladni adventski kalendar od 75 grama kao i mnoge druge posebne ponude. Neizostavan shopping u dm-u i ovoga puta bit će 15 % povoljniji pri kupovini iznad 50€.

Nakon kupovine opustite se i podružite uz kavu, slastice ili ručak u nekom od restorana i kafića centra, a zaustavi li vas Supernova shopping patrola, očekuju vas i vrijedne nagrade. Više detalja potražite na web stranici centra Supernova Zadar i pripremite se za najpovoljniji mjesečni shopping.