Nakon uspješne organizacije Rock&Off turneje u sklopu koje su u Zadru premijerno nastupili Miach i DJECA! u dvoranu Centra za kreativne industrije stiže još jedan izniman riječki četverac - One Possible Option.

Bend okupljen 2011. godine čine pjevač Deni Kasapović, gitarist Zdravko Kasapović, bubnjar Dejan Adamović i basist Boris Brailo koji svoj glazbeni izričaj opisuju kao rock sa modernim i slobodnim pristupom zvuku kojem su na prvom mjestu pjesma i autentičnost.

Album prvijenac „No King" (2020, Cro Rec) osvojio je publiku i kritiku te bendu donio 4 nagrade: Singl i Izvođač godine (Ri Rock), Najbolja nova grupa (Music Pub, Hrvatski Radio) i Album godine (Soundreport) i ukupno 9 nominacija, između ostalih i za Rock & Off Izvođača. „No King" se našao i među najboljim izdanjima godine na listama Nacionala, Novog Lista, Slobodne Dalmacije, Glasa Slavonije te portala Ravno do dna i Soundguardian.

U Zadar stižu uoči objave drugog studijskog albuma koji bi svjetlo dana trebao ugledati početkom 2024. godine, a kojeg će zadarska publika među prvima imati prilike čuti uživo 21. listopada u Centru za kreativne industrije s početkom u 21 sat.

Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti putem Entrio sustava za prodaju ulaznica, U Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati I na ulazu u Centar za kreativne industrije na dan koncerta od 20:00 sati.