City Galleria vas ovu subotu, 7. listopada poziva na proslavu još jednog rođendana uz veliko slavlje, odlične nagrade i super zabavu za sve uzraste!

Kao i svake godine, City Galleria vam cijeli dan omogućava besplatan parking u garaži centra i besplatnu kavu u odabranim kafićima uz kupone. U već dobro poznatom KOLU SREĆE dijeli se više od 600 nagrada, a možete sudjelovati kupnjom u trgovinama centra u minimalnom iznosu od 10,00 EUR, te iskušati sreću!

Sve posjetitelje će od jutra zabavljati animatori i klaunovi uz besplatnu šaljivu fotografiju za uspomenu na ovaj dan; u 11 sati slijedi nastup lutkarske skupine Produkcija Z s predstavom za djecu „AV, AV AVANTURA"; a kao šlag na tortu dolazi nam nastup Plesne udruge GESTA s početkom u 12 sati.

U popodnevnim satima cijeli vanjski trg centra prekrit će besplatni napuhanci za djecu, dok se slavlje nastavlja u 16:30 sati nastupom Sportskog plesnog kluba BELLUS - znamo da sigurno ne želite propustiti podržati nastup ovih malih plesača!

Nijedna rođendanska proslava ne može proći bez odličnih popusta - trgovine centra će vam kroz cijeli dan nuditi mnoštvo odličnih popusta i promotivnih akcija za najbolji rođendanski shopping, a detaljan popis akcija i popusta potražite na linku.

Zato zabilježite subotu, 7. 10. u vaš kalendar i ne propustite ovu super zabavu uz vrijedne nagrade u centru City Galleria!