Nakon kišnog vikenda svanulo je sunce, s malo bure ali dovoljno da zaživi šesto izdanje Zadar Street Food Festivala, koje se do kraja tjedna odvija na Puntamici. Zadarski ugostitelji na osam kućica nude gastronomske specijalitete pripremljene posebno za ovu prigodu, a po prvim ocjenama zaista se ima što kušati i vidjeti uz Beach Bar Bamboo.

Radnim danom festival počinje s radom u 16 sati, otvaranjem ponuda svih kućica. Uz dobro jelo i pića atmosferu će upotpuniti odabrana glazba, vremenska prognoza je takva da se može očekivati i kupanje na plaži neposredno uz festival, a od petka ponovno kreću koncerti. Od 20 sati na pozornici će biti Marko Kutlić, čiji je koncert zbog lošijeg vremena odgođen prošlog vikenda. U nedjelju je publiku razgalio Neno Belan sa svojim Fiumensima.

U subotu i nedjelju Zadar Street Food Festival otvara vrata već u 12 sati. Oni koji dođu u subotu navečer moći će poslušati koncert Petra Dragojevića, a veliko finale je u nedjelju, kada dolazi Vojko V. S obzirom na ponudu kućica, mama će biti sita, a ni tata neće ostati gladan...