Završen je drugi od ukupno tri dana Noći punog miseca na zadarskoj rivi. Drugu večer obilježio je nastup Duje Stanišića i njegovog benda breskvica, ali i velik broj posjetitelja koji su uglavnom naručivali brzu hranu „s nogu" ili se družili za drvenim stolovima uz samu rivu.

Koliko je promet prve večeri bio uspješan pokazuje činjenica da su ugostitelji za drugu večer korigirali svoje cijene, naravno naviše. Tako su se prve večeri fritule, označene kao „zadarske" prodavale po 4 eura, no već sinoć na svim štandovima prodavale su se po 5 eura.

Fotografija s prve večeri festivala

Poljički soparnik prodavao se po 2 eura za komad dovoljan tek da se kuša kakvoj je okusa, a ne utaži glad. Turistima je zanimljivije od kušanja bilo gledati kako se on pred njima peče na improviziranom ognjištu.

Oni koji su u večernjim satima zaželjeli pojesti nešto ozbiljniji obrok to su mogli napraviti za 8 do 12 eura, na dva postavljena mjesta za serviranje dalmatinskih specijaliteta. Mnogima je ipak bilo dovoljno prošetati do svjetionika, koji je u večeri s ugašenom javnom rasvjetom bio jedini trak svjetla na ovom području.