Ljetni shopping još je bolji kada vas u omiljenim trgovinama očekuju sjajni popusti. I ova Super subota koja je na rasporedu 12. kolovoza, donosi odlične ponude uz koje ćete ostvariti značajne uštede.

I ove subote osvježenje od ljetnih vrućina čeka vas u centru Supernova Zadar, a uz posebne pogodnosti smiješi se i odličan shopping. Još nije kasno da nabavite ljetne komade odjeće, kvalitetnu obuću, nakit i modne dodatke i kreirate odlične kombinacije za preostale ljetne dane.

Calzedonia priprema 50 % popusta na dio asortimana dok vas u Orsayu čekaju do 50 % niže cijene na odlične komade aktualne kolekcije. Svidi li vam se nešto iz nove kolekcije jesen-zima u ponudi trgovine OVS ostvarit ćete 20 % popusta pri kupovini iznad 30€. Gotovo cjelokupan asortiman do 50 % je jeftiniji u trgovini Shoe-be-do, a jednaka pogodnost čeka vas i u Skechersu. Do 50 % popusta na dio asortimana pripremio je i Tezenis, dok je Varteks odličnih 50 % snizio cijelu kolekciju proljeće-ljeto. Fantastični komadi trgovine XYZ sniženi su do 50 %, a posebno iznenađenje za postojeće i nove članove kluba je dodatnih 20 % popusta.

Modne kombinacije upotpunite zanimljivim dodacima koje ćete također pronaći na odličnim sniženjima. Argentum priprema popust do 40 % na dio asortimana, a u zlatarnici Donat čeka vas do 50 % na srebrni nakit. Za potpun dojam ne zaboravite naočale - optika Anda idealno je shopping odredište jer Loyalty članovima nudi 30 % na sve sunčane naočale, od 20 % do 30 % popusta na dioptrijske okvire i 20 % na kontaktne leće.

I ove Super subote najsretnije će poklonom iznenaditi shopping patrola, a nakon dobrog shoppinga osvježenje potražite uz sladoled, kavu ili osvježavajuće piće u nekom lokala centra. Više informacija čeka vas na web stranici centra. Vidimo se!