Sinoć je počela tradicionalna zadarska manifestacija Noć punog miseca. Dugo očekivani provod na rivi turisti i domaći ljudi su dočekali raširenih ruku te je cijela šetnica vrvjela nasmijanim licima.

Ovogodišnja kuhinja oduševila je posjetitelje lokalnim specijalitetima, kojima su moderni štih podarili Kraljev i Piazza catering. Stolovi su bili puni, mirisalo je na sve strane, dok je DJ kuhao atmosferu pred nastup Ljetnog kina. Bend je svojim osvježavajućim repertoarom zabavljao okupljene posjetitelje.

- Zadovoljni smo kako je prošla prva noć. Riva je bila puna ljudi, glazba je stvorila dobru energiju i zaista je sve prošlo po planu. Kuhinja je odradila izvrstan posao, komentari su pozitivni i na hranu i na cijene, izjavio je Igor Bačić nakon protekle večeri te nadodao kako se nada da će preostale večeri imati isti ili veći uspjeh.

Večeras publiku očekuje nastup Duje Stanišića i benda Breskvice, koji će rasplesati najboljim hitovima domaće glazbe. Ne preostaje ništa drugo nego prošetati do rive na ukusni zalogajčić i upiti energiju zadarske večeri na rivi. U subotu navečer nastupa Cubismo.