Srpanjski program događanja u Starigradu završava koncertom mladog hrvatskog pop/rock benda Pravila igre. Koncert počinje u 21.30h na starigradskoj rivi Bikarija, a ulaz je besplatan.

Raznovrsna ljetna događanja se nastavljaju pa će se tako u prvom tjednu kolovoza održati još jedna kazališna predstava za djecu u izvedbi splitskog kazališta za djecu Z produkcija (Seline, 1. kolovoza).

U srijedu 2. kolovoza, u sklopu ljetnih akustičnih večeri na plaži Jaz gostuje Pink Noise Acoustic bend.

Svaki petak je i u kolovozu rezerviran za ribarske feštice koje se održavaju u sklopu istoimenog projekta uz sufinanciranje sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

Program povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja 5. kolovoza tradicionalno započinje promenadnim nastupom orkestra limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec i to u 19.00h u Selinama a od 20.00h u Starigradu, nakon čega će publiku zabavljati klapa Diadora i bend Infinity.

U nedjelju, 6. kolovoza, ljetno kino na plaži Jaz donosi animirani film „Lil, lil, krokodil", dok će se u Tribnju-Kruščici održati nova dječja predstava kazališta „Šareni svijet".