Nakon uspješnih gostovanja renomiranih DJ-eva u organizaciji "Projekt laboratorija" kroz ovu zimu, kažu nam organizatori, vesele se „buđenju" elektronske scene u našem gradu i poručuju da nastavljaju u istom smjeru.
Po prvi put u Zadru donose posebnu poslasticu: organiziraju nastup trenutno najtraženijeg bosanskohercegovačkog DJ dvojca kojeg čine dva iskusna DJ-a, Bonjasky & Ivan Z., pod nazivom „After affair". Dečki za sebe kažu kako su se čudnom srećom našli na pravom mjestu u pravo vrijeme, prepoznali sličnosti i započeli ludu vožnju. Zvuk koji predstavljaju i nose u sebi određuje dubinu, mrak i groove, a glavna zvijezda vodilja im je house glazba.

Mnogi ih smatraju predvodnicima elektronske scene u BiH, a na naše pitanje što im to znači odgovaraju skromno kako im je to vjetar u leđa za sve buduće radnje. "Nekako je sve lakše kad znaš da iza sebe imaš publiku koja te poštuje i prati. To je ustvari i bit svega ovoga".

Traženi sarajevski duo After Affair već je nastupao diljem regije sa svojim novim konceptom hibridnog DJ seta i oduševio publiku koja je prepoznala njihov glazbeni iskorak.

O načinu dolaska do ideje za hibridne setove, Bojan iz After Affaira nam je rekao: "Nakon karijere duge više od 20 godina, dođeš do trenutka da želiš nešto novo. S obzirom da je Mirza vrhunski glazbenik kao i DJ, došli smo na ideju da našu glazbu oplemenimo novim eksperimentalnim zvukovima."

Vrijednost hibridnih DJ setova, poručuje sarajevski duo, je u tome što sve što čujete nije unaprijed pripremljeno, već kreirano u tom trenutku. Hibridni DJ set funkcionira tako što se na postojeći DJ set dodaju zvukovi i efekti koji se u tom trenutku savršeno uklope i tako obogate glazbeni izričaj.

Za sam kraj, sarajevski duo After Affair poručuje zadarskoj sceni: "Zadarska publika može očekivati jedno unikatno glazbeno putovanje kakvo i zaslužuje."

Domaća publika će u setovima i u njihovoj „posebnoj vožnji" imati prilike uživati 11. 08. 2023. u sklopu „Boat lab-a" - partija na brodu Arbiana, a ono što zadarska scena pruža ovom dvojcu je prvo iskustvo nastupa na brodu, čemu se oni iznimno vesele. Uz njih nastupa naš dobro poznati DJ Valter Ego, a dodatak savršenoj atmosferi bit će koktel-majstori renomiranog „Muro bara".

Bit će to predivna „posebna vožnja", pa vas ovom prilikom pozivamo da nam se pridružite!

Više informacija o samom eventu možete pronaći na Facebook i Instagram profilu @projekt laboratorij.

Ulaznice su u prodaji kroz sustav Entrio.