Zadar, točnije najatraktivnija turistička znamenitost Pozdrav Suncu, bila je epicentar fantastične zabave i vrhunske atmosfere. Razlog tome je ljetni event naziva Sunset in a glass, na kojem je nastupao svjetski poznati DJ Fedde le Grand.

Ne postoji savršenije mjesto za uživanje u zalasku sunca od Pozdrava Suncu, s kojeg se pružao pogled na more i predivan horizont obojen nijansama crvene i narančaste boje, a koji je stvorio očaravajuću kulisu za ovaj jedinstveni event.Atmosfera je bila prožeta uzbuđenjem i iščekivanjem dok su posjetitelji stizali na impresivnu lokaciju uz obalu, a za okupljanje mnogobrojnih posjetitelja zaslužna je narančasta osvježavajuća zvijezda - po kojoj event i nosi naziv.Pravi ljetni šušur, ugodno čavrljanje i dobra energija obilježili su početak eventa, a svi su s nestrpljenjem očekivali dolazak svjetski poznatog DJ-a Fedde le Granda.

Atmosfera je dosegnula vrhunac kada je le Grand zauzeo pozornicu, koja je zasjala u spektakularnom prepoznatljivom narančastom svjetlu. Fedde le Grand doveo je publiku do ekstaze svojom jedinstvenom selekcijom pjesama, a okupljeni su plesali u ritmovima koje je le Grand vješto miksao.