Visoke temperature, dulja izloženost suncu i doticaj sa slanom vodom ili klorom u bazenima samo su neki od izazova s kojima se ovih dana suočavaju vaša koža i kosa. Kako bi i dalje blistala i ostala njegovana, pravilno ju zaštitite i u trgovinama centra Supernova Zadar odaberite odlične preparate koji će vas na prvu osvojiti kvalitetom.

Brojne drogerije i parfumerije centra nude vam sjajne ljetne linije za njegu kože i kose. Osim neizostavnih preparata za zaštitu od sunca, u ponudi su i hidratantne kreme, hranjive maske za kosu kao i mlijeka za tijelo koja će idealno poslužiti nakon duže izloženosti suncu.

Trgovine centra nude vam velik izbor raznih varijanti proizvoda za sunčanje. Pronađite ih u formama kreme, spreja ili maglice te sa zaštitom različitog intenziteta. Neovisno o tome odaberete li kemijsku ili mineralnu formulu, vodite računa da preparat nanosite redovito. Osim zaštitnih krema za tijelo, važno je odabrati i dobru kremu za lice s adekvatnom SPF zaštitom. Kako bi koža lica bila besprijekorna, odaberite kremu koja će odgovarati vašem tipu kože. U odabiru će vam rado pomoći i ljubazno osoblje trgovina centra. Nakon duže izloženosti suncu, mudro je kožu njegovati i nakon tuširanja. U ponudi vas očekuju brojne kreme i losioni koji hidriraju kožu i umiruju crvenilo uzrokovano sunčanjem.

Posebnu pažnju potrebno je obratiti i na njegu kose tijekom ljeta. Morska ili klorirana voda, kao i sunčeve zrake vašu kosu mogu dodatno isušiti, a posebno je potrebno njegovati kosu tretiranu trajnim bojama. Tijekom ljetnih mjeseci i godišnjih odmora bilo bi dobro izbjegavati teške preparate za stiliziranje kose i dodatno ju hidratizirati. U tome će vam pomoći posebni šamponi, blagotvorne maske i ulja za kosu. Tijekom ljetnih vrućina izbjegnite iritaciju vlasišta i isušivanje vrhova kose pomno posebnim preparatima, a izbor u trgovinama centra neće vas razočarati. Širok raspon renomiranih brendova i cjenovni rang u kojemu će svatko pronaći proizvod za sebe, učinit će izbor jednostavnim, a vaša će kosa blistati i tijekom ljetnih mjeseci.

Uživajte u godišnjim odmorima i svim čarima ljeta. Dio dana svakako izdvojite za male rituale njege, a koža i kosa zahvalit će vam neodoljivim sjajem. Posjetite omiljene trgovine centra Supernova Zadar i pronađite preparate uz koje ćete odgovorno uživati na suncu ovog ljeta.