Ljetna sniženja počela su u trgovinama centra Supernova Zadar i idealno je vrijeme za shopping uz super uštede. Opremite se od glave do pete za godišnje odmore, sunčane dane i vruće ljetne večeri. Moderne odjevne kombinacije, modni dodaci, oprema za djecu, sportska oprema i još mnogo toga čeka vas po još pristupačnijim cijenama.

Ljetna rasprodaja idealno je vrijeme za shopping! Požurite u svoje omiljene trgovine centra Supernova Zadar i počastite se modnim komadima koji će savršeno nadopuniti vašu garderobu. Ljetne haljine, hlače, košulje i majice te obuća koja će odlično odgovarati ljetnim kombinacijama sada vas čekaju po posebnim, sniženim cijenama. Sezona godišnjih odmora tek je krenula pa, ako još niste, sada možete kupiti kupaće kostime, haljine i torbe za plažu. Za idealan odmor uz vruće popuste nabavite i ostalu opremu za plažu i druge aktivnosti na otvorenom.

Bavite li se sportom sada je idealno vrijeme da nadopunite kolekciju sportske obuće i odjeće kao i drugih rekvizita uz koje je trening još učinkovitiji. Mališane razveselite novom ljetnom obućom i odjećom, a na popustima će se naći i pokoja omiljena igračka. Sezonski popusti savršeno su vrijeme i da osvježite izgled doma. Sniženja će dobro doći odabirete li novo posuđe, dekoraciju i druge detalje za dom, dvorište ili terasu.

Prvi krug ljetnih sniženja donosi vam popuste čak i do 50 % pa svakako na vrijeme provjerite što vam pripremaju vaši omiljeni brendovi. Više detalja o aktualnim sniženjima doznajte na našoj web stranici i uživajte u ljetnim ulovima uz fantastične uštede.