U organizaciji Riva Rafting Centra i Grada Obrovca, vraća se Zrmanja Adventures Festival 2023., koji će se održati od 24. do 29. srpnja u Obrovcu.

Festival ove godine donosi program pun akcije s uzbudljivim vodenim i kopnenim disciplinama, uključujući vaterpolo, kajak, SUP (stand up paddle) i gradski trail. S predivnom prirodom, Zrmanja Adventure Festival postao je vrhunsko odredište za avanturiste iz cijelog svijeta. Festival pruža jedinstvenu priliku sudionicima da se uključe u uzbudljive sportove i istovremeno uživaju u ljepotama rijeke Zrmanje i okolice.

• Vaterpolo (24.7.-29.7.) - popularan vodeni sport, prikazat će snagu, vještinu i timski rad suprotstavljenih ekipa. Gledatelji mogu očekivati intenzivne utakmice ispunjene uzbuđenjem i impresivnim prikazima sportske izvedbe.

• Stand up paddle (26.7.) - jedinstvenu kombinaciju zen-a i avanture. Posjetitelji festivala mogu uživati u predivnom okruženju. SUP utrka „Malog princa" starta na Jankovića buku sa ciljem u Obrovcu.

• Gradski trail (27.7) - ovaj jedinstveni trkački događaj vodit će sudionike kroz nepredvidljiv teren, pružajući test izdržljivosti i priliku za povezivanje s prirodom na nezaboravan način.

• Kayak (28.7.) - utrka u novigradskom moru, te nakon veslanja u moru nastavlja se avantura u kanjonu rijeke Zrmanje uzvodno sve do Obrovca. Sudionici će pokazati svoje veslačke vještine agilnost i preciznost na moru i vodi. Kajak utrka „Dva mosta" starta na Masleničkom mostu, a završava na obrovačkom mostu.

Kotizacija je besplatna, a broj natjecatelja i timova je ograničen.

Osim uzbudljivih aktivnosti, Zrmanja Adventure Festival će pružiti živahnu atmosferu s hranom, glazbom i raznim drugim zabavnim sadržajima. Posjetitelji mogu uživati u lokalnoj kuhinji, uroniti u vibru festivala i stvoriti trajne uspomene s obitelji i prijateljima.

Više informacija na https://zrmanjaoutdooradventures.com/