Njuška godine, pobjednik amaterske revije pasa "Daj šapu" koju je organizirala Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, ove godine je mješanka ovčara Moka. Učenici škole Moku su zapazili već prošle godine, a ovog puta pripala joj je i titula najljepše mješanke. Drugo mjesto osvojio je Ozzi, koji je žiri zadivio svojim trikovima i šarmom, a na trećem mjestu našla se Kala.

Ovo je već šesta godina zaredom da učenici, smjera veterinarski tehničar, organiziraju Amatersku reviju pasa u kojoj sudjeluju psi mješanci, ali i psi iz skloništa „Privlaka". Miss azila ove je godine beba Blondie u tipu labradora/ retrivera, a Mister azila 2023. je Ante.

- Jedno golemo hvala svim našim natjecateljima i posjetiteljima što nas već šestu godinu prate i podržavaju - trudimo se poboljšati svake godine i hvala vam što ste dio naše priče! Ne zaboravimo, svi naši psi su prekrasni baš takvi kakvi jesu!, poručili su iz škole.

Psi koji su sudjelovali u izboru za miss i mistera, a i mnogi drugi, traže svoj novi dom tako da ukoliko se odlučite slobodno kontaktirajte Sklonište za životinje Privlaka.