Povodom desetog rođendana Park Sessionsa, u srijedu, 31. svibnja, Nigdjezemska gošćuje mini turneju kojom se promovira akustična glazba.

Projekt je to koji dovodi različite glazbenike i autore na određeno mjesto u određeno vrijeme i bilježi audiovizualni zapis akustične izvedbe. Autor projekta je Pavle Kocanjer (aka Vjetroslav Prdinski), koji je s nepunih 18 godina s frendovima započeo prvo snimanje u Karlovačkom parku, nakon čega je u DIY duhu nastavio gurati projekt do dana današnjeg. Do sada ima preko 160 videa na youtubetu sa preko 60 različitih autora, među kojima su različiti ljudi iz mnogih zemalja.

Nastupaju u dvorištu Nigdjezemske: 

###IDEM### - Novi solo projekt Antuna Alekse, člana bendova Porto Morto, Trophy Jump i JeboTon Ansambl. Kroz neobični crossover post i pop punka Antun želi svijetu prenijeti pesimizam u duru i pozitivu u molu.

###VOADO### - Vlado u ulozi samog sebe. Pored bendova From Another Mother i Đutka uskače u solo akustični looper haos! Malo tugy plaky, malo dance i funky. Live izvedba albuma Terra Madre na engleskom i promocija novih stvari na domaćem!

+ lokalna podrška

- Svi događaji bit će na donacije i bit će nešto mercha, dođite podržat projekt i mlade glazbenike, dođite se podružit u dvorištu Nigdjezemske i slušat super muziku, pozivaju iz Nigdjezemske.