Nakon premijerne svirke u Brlogu prošle godine, vraća nam se Aklea Neon pojačana all girl bendom Sound Doulas kojeg čine Ana Kelemen za bubnjevima i Helena Hena Ernoić na basu.

Već je prvi kontakt sa zadarskom publikom bio magičan pa će, bez sumnje i nastup u Guma baru biti poligon dobrog zvuka i zabave.

Otkako se pojavila na domaćoj glazbenoj sceni, jedinstvena po zaraznom electro-afro zvuku i melodičnom vokalu, autorica i glazbenica Aklea Neon plijeni pažnju publike i kritike.

Na krilima nominacije za Porin u kategoriji najboljeg elektroničkog albuma, Aklea i Sound Doulas Zadranima će uživo prezentirati prvijenac "Dođi na joji", objavljen prošle godine za PDV records.

Ne propustite još jedan uzbudljivi koncert u okviru Urbofon live programa: Aklea Neon & Sound Doulas - 15. travnja u Guma baru s početkom u 21:30 sati.

Ulaznice po cijeni od 7 EUR dostupne su online putem sustava Entrio, u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati te na ulazu u klub na dan koncerta od 20:00 sati.

O Urbofon Live programu

Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program urbane glazbe zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu. Sufinancira Ministarstvo kulture i medija. Cilj programa Urbofon Live je pozicionirati Zadar na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, upoznati publiku s recentnom hrvatskom glazbenom scenom te jačati lokalnu glazbenu scenu kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske.hrvatskom glazbenom scenom te jačati lokalnu glazbenu scenu kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske.