U Forum Blues bar na rođendanski koncert u klub GUMA, ravno iz Londona, stižu nam Englezi - Five Points Gang.

U travnju emisija Blues bar slavi rođendan - ulazi u 15. godinu neprekidnog emitiranja na Radiju 057 u Zadru. Vrijeme je za rođendanski tulum i to - internacionalni.

Ovaj dinamitni trio na svojoj europskoj turneji dolazi i u Zadar, gdje će u petak, 14. travnja žestokim blues-rockom na izvorni engleski način začiniti Forum Blues BAr.

Five Points Gang slovi za jedan od najmoćnijih i najoriginalnijih nadolazećih bendova na glazbenoj sceni Ujedinjenog Kraljevstva, koji bi, prema riječima njihovih obožavatelja, trebali, ni manje ni više, postati i najveći rock & roll bend u svijetu.

Joe, Dinho & Thanos preselili su se u London s istim snom i slučajnim susretom trojice, sad već uspješnih glazbenika, pokrenula se nevjerojatna glazbena energija koja je postala temelj njihovog eksplozivnog zvuka već nazvanog "redefiniranjem bluesa". S više od 200 tisuća slušatelja koji ih prate na radio stanicama i platformama za streaming te još više tisuća fanova koje su oduševili njihovi nevjerojatno snažni nastupi uživo, Five Points Gang brzo su izgradili reputaciju najuzbudljivijeg nadolazećeg blues benda u Velikoj Britaniji.

Momci su postali naširoko poznati po tome što uvijek guraju svoje nastupe do krajnjih granica i unatoč tome što nastupe završe okupani znojem, „izubijani" od stalne vožnje na cesti, uvijek su „žedni" za još akcije što će pokazati i nastupom u zadarskom GUMA baru.