Sljedeća nedjelja u Zadru rezervirana je za automoto spektakl u sklopu Športskog centra Višnjik. Oldtimer klub Zadar organizira oldtimer izložbum u suradnji s Vespa klubom Zadar, Moto klubom Arbanasi i Oldtimer klubom sv. Krševan, uz brojne druge izlagače iz Zadarske županije, ali i cijele Hrvatske. Očekuje se i nekoliko izlagača iz regije. Posjetitelji će izložbu više od 150 vozila moći razgledati te od njihovih vlasnika saznati nešto više o njima, ali i o radu klubova u vremenu od 10 do 18 sati.

Oldtimer klub Zadar već 23 godine uspješno promiče tehničku kulturu organizacijom auto i moto oldtimer rallyja, a od 2022. godine i Oldtimer izložbom oko dvorane Krešimir Ćosić čiji je specifični kružni oblik poslužio kao savršena kulisa za automoto vremeplov. Iduću nedjelju okupit će se ljubitelji oldtimera sa svojim limenim „suputnicima" u koje su uloženi nebrojeni sati mukotrpnog rada da bi im se vratio sjaj kakav zaslužuju. Ovo je prilika da „oldtajmeraši" spoje nove generacije s najvećim frajerima iz doba njihovih očeva i djedova koji su uz njihovu pomoć šarmirali i osvajali srca mama i baka. Redom su to rijetki, vrijedni i zanimljivi primjerci od kojih najstariji potječu iz prve polovice prošlog stoljeća.

Usprkos desetljećima dugom životnom vijeku, ali uz posebnu brigu svojih vlasnika tek sad su šarmantni i u svakoj prilici rado viđeni.

Za drugi dio spektakla pobrinut će se Automobilistički klub RTZ sa svojom Nagradom grada Zadra, odnosno auto i karting utrkom na sjevernom parkingu Š. C. Višnjik.

Ovu godinu OTK Zadar sprema i jedno iznenađenje uz poziv da ga svi otkrijemo 26. ožujka u Zadru.