Glumac HNK Zadar Alen Liverić natječe se u u novoj sezoni showa „Ples sa zvijezdama". S  mentoricom Elom Romanovom za prvi ples odabrao je slowfox, a kako su otplesali može se pogledati na linku.

- Ovako kako si ti odradio taj nastup od početka do kraja s fokusom to je ono što ja potičem kod svh u ovom showu, a ti to imaš već na početku. Ima mjesta za napredak, ali dobar si i veselim se gledati nastavak, komentirao je član žirija Igor Barberić.

- Napisala sam šarmantno, nježno, lijepo, protočno... tako ste kliknuli i baš ste dobro uklizali u ovu prvu emisiju, istaknula je Larisa Lipovac.

- Guza je stršila van puno, zbog gornjeg dijela tijela. Jako si nestabilan, ali ono na početku je bilo savršeno, zaključio je Marko Ciboci. Liverić i Romanova su osvojili 25 bodova žirija.

Liverić je bio prvak Hrvatske drame riječkog HNK Ivan pl. Zajca, a 2014. odlazi u HNK Zadar u kojem djeluje i danas. Osim više od 50 dramskih uloga u riječkom HNK, Alena je kazališna publika mogla gledati i u predstavama u GKL Rijeka, HKD teatru, HNK- u Varaždin, Maloj sceni HNK Varaždin. Ostvario je uloge i u brojnim filmovima.

Toliko dugo se bavi glumom da je već zaboravio što je to trema, no ulazak na nepoznati teritorij plesa uhvatila ga je mala nesigurnost. Glumu ne smatra poslom, nego blagoslovom jer to voli i uživa u stvaranju. Za ples kaže da samo očekuje da preživi i koliko-toliko to dobro odradi.

Ela se plesom počela baviti s devet godina, a tijekom svoje natjecateljske karijere ostvarila je dva naslova prvaka Hrvatske u kombinaciji 10 plesova, tri naslova prvaka u standardnim plesovima te dva naslova viceprvaka u latinoameričkim plesovima. U „Plesu sa zvijezdama" sudjelovala je 2019. i s partnerom Markom Grubnićem doplesala do polufinala.

Iz HNK Zadar pohvalili su se s nastupom svog glumca u toj televizijskog zabavi zbog koje je Liverić uzeo neplaćeni godišnji odmor.