Zadarski elektronički event Ritmika za svoje treće izdanje Ritmika 03: Spring dovodi poznatog beogradskog DJ-a i jednog od omiljenih DJ-eva u ovom dijelu kontinenta i šire, DJ-a koji na svoj jedinstveni način začini svaku svirku i stvori fantastičnu atmosferu za širok raspon publike, nevjerojatno svestranog pozitivca koji zrači izuzetnom energijom - Kristijana Molnara.

Prije svega poznat i cijenjen po svojoj radio emisiji Kristalizacija, Kristijan promiče široki spektar elektronske glazbe; deep techno, twisted disco, NYC house, weirdo-dark i modern wave, bitter beats ili sweet soul. Kombinacija raznih stilova elektronske glazbe koju crpi iz svih krajeva svijeta može se čuti u njegovim allnight DJ setovima, uglavnom na beogradskoj kultnoj splavi 20/44 ili u zagrebačkom klubu Masters.

Od 2006. godine kada je započeo svoju avanturu u svijet elektronske glazbe, a posebno nakon što je počeo emitirati svoju Kristalizaciju na radio postaji, Kristijan je konstanta na elektronskoj sceni. Njegova međunarodna karijera raste iz dana u dan zahvaljujući čestim nastupima u Njemačkoj, Izraelu, Nizozemskoj, Švicarskoj, Francuskoj, Austriji, Gruziji, BiH, Cipru i Hrvatskoj.

Kristijan se zahvaljujući svom specifičnom „kameleonskom" stilu DJ-a savršeno prilagodi svakom događaju i daje mu vlastiti touch. Njegovi upečatljivi nastupi koji će se još dugo pamtiti su svirke na Gather Together, Felverovom projektu Stereotip, zatvaranju Dance Arene na Exit festivalu, Sonus festivalu, Lovefestu, Sea Dance festivalu, GEM Festivalu, kao i H A ï K U party u Parizu, klubu Zukunft u Zürichu, The Block u Tel Avivu, Charlie u Münchenu i Boiler Roomu na kultnoj splavi 20/44.

Kristijan Molnar nastupao je s velikim i moćnim imenima elektroničke scene kao što su Jeff Mills, Âme, Roman Flügel, Dixon, Job Jobse, Rebolledo, Rødhåd, Jennifer Cardini, Red Axes, Tale of Us, Black Coffee, DJ Tennis, Adriatique, Jimi Jules i ostalima.

Kratki uvod i pripremu plesnog podija za Molnara odradit će Leteći Holandez.
10. ožujka pleše se od 20 sati u prostoru Port Lab-a (bar Daleka obala) - Terminal Nove luke Gaženica. Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio.