U subotu, 18. veljače svoja vrata ponovno otvara kultna diskoteka Saturnus u kojoj se sprema "Masquerade".

Pripremite maske i plesne cipelice jer vas na Saturnusovoj pozornici očekuju najveći meštri hrvatskog house-a i vrhunske zabave! Večer predvodi „kum hrvatskog house-a" DJ Ivan Mastermix iz Rijeke, a dobru pratnju osigurat će mu autor Partycele Boris Tomić iz Pule te poznata ekipa iz Zadra: Mate Kokić, Bartol Njari, Leteći Holandez...a tu je i Hrvoje i vrhunski show na kongama.

Spektakularno uređeno prizemlje Saturnusa ispunjeno visokim stolovima (da se imate gdje osloniti u plesnim pauzama) imat će i vrhunsku rasvjetu kao i led ekrane.

- Očekujemo vas u velikom broju, spektakularno zamaskirane... a najbolje kostime nagradit ćemo zanimljivim nagradama!, poručuju organizatori.

Kako bi se gosti mogli u potpunosti opustiti, organizatori su osigurali i besplatnu autobusnu liniju do Saturnusa u Zatonu, koja u 21 i 22 sata kreće s parkirališta na Višnjiku. Povratak u Zadar je u 3 i 5 sati ujutro.

Ulaznice za Masquerade po cijeni od 18 € možete pronaći u Caffe Baru Branimir na adresi Obala kneza Branimira 10 u Zadru, a moći će se kupiti i na samom ulazu u klub.