Turistička zajednica grada Zadra pozvala je sve zainteresirane da se prijave na Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2023. godini na području grada Zadra, koji traje do ponedjeljka, 30. siječnja 2023. godine.

Sredstva potpore odobrit će se za organizaciju i realizaciju kulturnih, zabavnih, sportskih, eno-gastronomskih i drugih (tradicijskih, povijesnih...) manifestacija, a da pritom unapređuju boravak turista, obogaćuju turistički proizvod, povećavaju turistički promet, promoviraju Zadar u zemlji i inozemstvu itd. Manifestacije se prijavljuju isključivo na propisanom obrascu. Detaljne upute zajedno s obrascem za prijavu nalaze se na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Zadra.
www.potpore.zadar.travel

Prijave se podnose online u elektronskom obliku te, radi dodatne dokumentacije, i u tiskanom obliku poštom ili osobno zaključno s danom 30. siječnja 2023. godine na adresu: Turistička zajednica grada Zadra, Jurja Barakovića 5, 23 000 Zadar; s naznakom: „Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2023. godini". Za sve dodatne informacije kontaktirajte Turističku zajednicu grada Zadra isključivo putem e-mail adrese: [email protected].