Nakon sadržajnih blagdana u Arsenalu su pripremili još jednu glazbenu poslasticu koja će zapaliti Zadar i na pravi način otvoriti koncertnu scenu u 2023. godini! Dolazi nam neponovljivi i bezvremenski bend, Prljavo kazalište!
Ovaj svima poznati kultni hrvatski sastav kojeg vole sve generacije ubraja se u najpopularnije glazbene sastave u povijesti Hrvatske te je ostavio neizbrisiv trag u popularnoj kulturi i glazbi.

Sve je lako kad si mlad, Lupi petama, Ruža Hrvatska (Mojoj majci), Heroj ulice, Marina, Korak po korak, Možda dogodine...samo su neki od pop-rockerskih evergreena iz različitih stvaralačkih etapa ovog iznimnog benda, a sve ove hitove već godinama pjevaju sve generacije

- Skupi ekipu i budi dio ovog spektakla jer moćna rock energija prljavaca uz poseban ambijent Arsenala i energiju zadarske publike učinit će ovaj događaj zaista posebnim doživljajem koji će se pamtiti još dugo vremena, poručuju organizatori.

U prodaji su četiri vrste ulaznica. Najskuplja je ona od 300 kuna (39,82 €) za VIP premium, koji uključuje stol sa stolicama smješten u premium zoni, od ograde galerije do sredine. Za ovaj aranžman potrebno je zakupiti četiri ili šest ulaznica. Nešto je povoljnija VIP standard ulaznica (250 kuna), s barskim stolom za četvero bez sjedalica, od sredine do zida galerije.

Naravno, na koncert se može i povoljnije, za 170 kuna ili 210 kuna za barski stol bez sjedalica u Dan pitu.

Ulaznice su dostupne u Arsenalu Zadar (pon - pet od 8 do 19 h i sub od 9 do 12h), hotelu Ilirija u Biogradu na Moru (7 - 21h) te putem online sustava Eventim.

Za dodatne informacije oko ulaznica obratite se na [email protected] ili na tel: 023 253 821.