Koncertom grupe Prvi Plan, večeras od 20 sati u šatoru na igralištu Gusterna otvara se program Vrškog božićnog šušura, koji će trajati do zadnjeg dana ove godine.

Petak, 23. prosinca rezerviran je za djecu, pa će se tako od 10 sati u šatoru održati školska Božićna priredba te sajam učeničke zadruge Vlastelica, a u 18 sati predstava za djecu te dolazak Djeda Božićnjaka. Nakon Badnjaka i Božića, program se nastavlja u ponedjeljak, 26. prosinca tradicionalnim natjecanjem pripremi fritula „Čija frita mirita", a ni tad neće nedostajati dobre glazbe i zabave.

Dan kasnije, 27. prosinca, program se seli u župnu crkvu, gdje će se u 18 sati održati tradicionalni Božićni koncert. Od 20 sati zabava se seli u šator, gdje će nastupiti Rockatansky band.

U srijedu, 28. prosinca posjetitelje će zabavljati domaći bend Propeleri, dok u četvrtak, 29. prosinca u 20 sati na pozornicu stupa mega popularni sastav Dalmatino, a nakon koncerta, slijedi zabava s DJ Meshijem do dugo u noć.

Petak, 30. prosinca rezerviran je za koncert benda Kanela, a na staru godinu djeca će moći uživati u dječjem dočeku u podne.

Organizatori događaja su Općina Vrsi, Turistička zajednica Općine Vrsi, Vrsi infrastruktura i Centar za podršku i razvoj civilnog društva - Cepora.