Pobjeda hrvatske nogometne reprezentacije sinoć se slavila u cijelom gradu, a drugačije nije bilo ni na Trgu Petra Zoranića, gdje je na Adventu u Zadru nastupio Ivan Zak. Ovaj pjevač i inače je poznat po dobroj atmosferi na koncertima, a sinoćnji koncert otvorio je pjesmom „Neka pati kome smeta, Hrvatska je prvak svijeta...".

- Dobra večer Zadre, obećavam vam veselu i pobjedničku zabavu, najavio je Zak, nakon čega je krenuo s izvođenjem svojih najvećih pjesama.

Već na prvim refrenima pjesama tražio je „pomoć" publike, koja je to sa zadovoljstvom prihvatila. Kako bi krenula koja pjesma kojom je do sada osvajao top liste i obožavatelje diljem zemlje, „Usne varane", „Riskiraj", „Naučila si me", „Ide bolja godina"..., tako bi posjetitelji, među kojima je bilo podjednako mladih i starijih, prihvatili poziv i nastavljali s pjevanjem. Naravno, oni koji su bili neposredno pred pozornicom mogli su i zaplesati, dok su oni drugi uz ponudu gastronomskih kućica sa zadarskog adventa pljeskom ispratili završetak svake pjesme.

Zak se u pojedinim trenucima ponovno vraćao navijačkom raspoloženju, pa je tako uz oduševljenje publike izveo i Ružu hrvatsku". Bio je to jedan od vatrenijih i veselijih koncerata ovogodišnjeg Adventa, što ni ne čudi s obzirom na euforiju oko utakmice, ali i angažman ovog posebnog pjevača.

Sljedeći koncert na Adventu zakazan je za ponedjeljak, kada bi trebao nastupiti Marko Škugor.