Supernova Zadar na svojoj vam Facebook stranici priprema nagradni natječaj u kojemu možete osvojiti 1 000 kn za fenomenalan shopping!

Vrijeme je darivanja pa je za svoje pratitelje Supernova Zadar pripremila kreativni natječaj u kojemu poklanja ukupno 3 000 kn na poklon karticama. Kako do poklona? Posjetite Facebook stranicu centra Supernova Zadar i na nagradno pitanje prijavite se što kreativnijim odgovorom. Ovoga puta pred vama je jedan prigodan zadatak; na što zanimljiviji način potrebno je opisati koji je to najbolji božićni poklon koji ste dobili i zašto vas je baš tako jako obradovao.

Vjerujemo da inspiracije neće nedostajati jer u vrijeme darivanja svi smo barem jednom pod borom pronašli nešto što nam je izmamilo najširi osmijeh i stvorilo trajnu uspomenu. Autori tri najzanimljivije prijave osvojit će po jednu poklon karticu u vrijednosti 1000 kn uz koju će blagdanski shopping biti još bolji. Iskoristite priliku prisjetiti se najboljih i najdražih poklona, a ujedno možete i javno zahvaliti osobi koja vas je obradovala darom koji nikada nećete zaboraviti.

Svoje prijave napišite u komentar posta na Facebook stranici do 19.12. nakon čega slijedi proglašenje pobjednika. Sretno svima!