Raspjevani profesori Glazbene škole Blagoje Bersa prošli večeras u polufinale Supertalenta nakon što su žiri oduševili izvedbom pjesmom „Go Tell It on the Mountain". Profesori glazbenih instrumenata i plesa, kojima pjevanje nije primarni poziv, dignuli su na noge nazočne gledatelje, a najveću pohvalu izrekla im je inače vrlo kritična Martina Tomčić.

- Bili ste fantastični, s ozbiljnom vokalisticom, izvedbeno i umjetnički vrlo čisti. Glazba je zvonka radost, ali rijetko tko zna koliko rada stoji iza ovakvih naizgled jednostavnih stvari. Posaokoji radite izgrađuje našu djecu, pa i kroz ovaj adventski ugođaj, rekla je Tomčić.

U istoj emisiji nastupio je i Zadranin Marino Marušić, a zahtjevnom pjesmom Zdravka Čolića „Ti si mi u krvi". Interpretacijom nije oduševio žiri, koji mu je zamjerio na izboru pjesme koja se pjeva samo ako si sto posto siguran da će biti savršeno, a to ovoga puta nije bilo tako.

Zadarski student Lovre Stošić pokušao je brojati slova u riječima i rečenicama, no kako je pogriješio već s „otorinolaringologom", a i nekim kasnijim rečenicama, nije dobio prolazak dalje.