Dugo očekivani THE BEST Reunion Festival ponosno predstavlja odabranu ekipu od 11 poznatih zagrebačkih DJ-a koji će se okupiti i nastupiti po prvi puta zajedno u subotu 15. 10. 2022. u Bestu sa specijalnom misijom da nas teleportiraju u zlatno doba tog poznatog zagrebačkog kluba, jednog od tadašnjih najpopularnijih i najposjećenijih "hramova" elektronske glazbe a svojevremeno i najvećeg disko kluba u državi koji ove godine obilježava 32 godine postojanja.

Možemo samo zamisliti kakav će to biti uzbudljiv povratak na "mjesto zločina" i još jedno ludo i nezaboravno iskustvo i glazbeno putovanje koje će trajati punih 13 sati, od 23.00 do 12.00h, uz resident DJ-e "velike četvorke": Astralisa, Kraljevstva, Perfectiona i Body & Soula, legendarnih klupskih programa iz starog Besta sa kraja 90-ih i početka 2000-ih, koji su ispisali povijest domaće elektronske scene i kulture.

Festival će biti programski i tematski podijeljen u dva dijela. Prvi dio od 23-07 h rezerviran je za Kraljevstvo, Perfection i Astralis DJ-e, a to su Maminho, Cet, Mr. DJ Dario, Petar Dundov, Damir Ludvig i Go Cut dok ce u drugom dijelu od 07-12 h, koji uključuje i službeni "Master After", nastupiti Frx, Grade, Active Line Six, Alen i Toxic, originalna DJ petorka iz Body & Soula, najpoznatijeg i nezaboravnog Bestovog house clubbing programa koji ove godine obilježava jubilarnu 20. godišnjicu. Čast da otvori Festival pripala je Maminhu, legendi domaće scene, poznatom zagrebačkom radio i klupskom DJu i jednom od osnivača Kraljevstva dok će Festival zatvoriti "Body & Soul VIP Masters" - Alen i Toxic.

Pridružite nam se u subotu 15. listopada i budite dio povijesti. Zbog iznimno velikog interesa za ovaj Festival sigurni smo da će ovo biti event kakav u Zagrebu i Hrvatska dugo nije vidjela i o kojem će se još dugo pričati.

Pozovite svoju staru ekipu s kojom ste nekoć brijali u Bestu i još jednom doživite one svoje najluđe, nezaboravne partijanerske dane na ovom ultimativnom klupskom retro spektaklu koji se nikad više na ovakav način i sa ovakvim line up-om neće ponoviti.

Vidimo se u Bestu u subotu 15.10.2022. i brijemo 13 sati u komadu, od 23-12h pa tko preživi, pričat će...

Zbog velikog interesa osigurajte na vrijeme svoju ulaznicu u sustavu EVENTIM i na svim EVENTIM prodajnim mjestima (poslovnice Tiska i Tisak Media, benzinskih postaja Petrol, Exclusive Change mjenjačnica, Atlas Airtours-a, Autotransa, Dallas Music Shop, Aquarius).