Kako je Ante Mihić postao glumac u spotu popularne slovenske pop pjevačice Alje Omladič umjetničkog imena Alya, ispričao nam je poznati Saljanin čije je sjedište općinska knjižnica. A roditelji slovenske pjevačice odavno su kupili kuću i ljetuju u Salima. 

Davno su se upoznali Alya i Mihić kada je došlo do slučajne poslovne suradnje.

- Ide Alya s dvije vreće smeća Salima i govori mi kako bi tu snimila spot za svoju pjesmu, ali nema glumaca. Rekao sam joj: jedan je glumac ispred tebe, a ostale ćemo naći, priča Mihić ponosan što se pjevačica oduševila i bez ikakve provjere složila s prijedlogom. Došla je ekipa iz Slovenije i spot za pjesmu snimljen je dijelom u Salima. Svi su kadrovi prošli iz prve osim jednog koji se ponovio, podsjeća Mihić kojem je partnerica bila Marijana Buturić. Treća mala glumica iz Sali bila je Lucija Čarić, kćerka direktorice TZ Dugi otok koji je u ovom spotu zastupljen s više lokaliteta te u Zadru.

Marijana i Ante Mihić uvjerljivo su odradili svoje uloge što se može vidjeti u spotu za pjesmu Jedan život duže:

Zadovoljna je i Alya koja u Salima ljetuje od djetinjstva.

- To je bila moja dugogodišnja želja koja se napokon ostvarila, kazala je Alya i dodala kako je snimanje bilo jako emocionalno jer su glavni likovi u spotu njezini jako dragi prijatelji Ante i Marijana, koji su zaista izvrsno odglumili ljubavnu priču.

Autori pjesme su Raay i Nenad Ninčević, a Alya ju je otpjevala dvojezično.

A Mihić? On se dobro zabavljao jer zna se da voli iskoračiti iz tzv. normalnog života što je njegova hrabrost, ali i spremnost da prihvati posljedice ako to ne bude dobro.
Voli naš Ante taj teatar od života!